Wanneer je iets anders wil doen met je leven


12 jaar heb ik in Delhaize gewerkt.. En wat is dat lang! Pas op! Ik heb het daar goed gehad. Ik heb veel geleerd. En ik kan wel zeggen dat ik ondertussen na al die jaren echt wel een team kan leiden op een heel gezonde manier.


Maar het werd omdenduur mijn "gouden kooi". Ik was vastgeroest, ondanks al de ervaringen die ik er heb opgedaan.


Dus, ik heb de stap gewaagd om iets anders te doen. En man, ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Ik kan het iedereen aanraden!


Langs alle kanten hoor ik verhalen van mensen die vastgeroest zijn in hun job. Mensen die niet durven wagen om een stap te zetten uit hun comfortzone. Want wat als het ergens slechter zou zijn?


Schrik voor het onbekende? Het is mij niet vreemd.


Maar achteraf gezien, ben ik zo blij dat ik de stap heb genomen. En dan zeg je tegen jezelf "Dju, had ik dat maar wat vroeger gedaan".

En achteraf heb je spijt.. Want je had al veel vroeger kunnen groeien in wat je echt leuk vindt. Je had al zoveel verder kunnen staan. Ik heb zelf loopbaancoaching gevolgd, omdat ik vast zat. Ik wilde weten wat mijn talenten waren.. Want ik vond ze niet, ik zag ze niet.

Waar werd ik blij van? Wat deed ik graag? Maar ook, wat deed ik niet graag? Loopbaancoaching heeft me zoveel vooruit geholpen. Zoveel! En tijdens het traject ontdekte ik dat ik dat wilde gaan doen. Anderen helpen met waar ik zo naar gezocht had. Het leven is te kort om iets te doen wat je niet graag doet. Dat heeft geen zin! En loopbaancoaching is zo interessant omdat het ook echt niet duur is. Het doet grote dingen met je, het zet iets in beweging. En het laat je groeien.


Wil je graag meer weten over loopbaancoaching of een gesprek inplannen met mij?


>> Lees hier meer

0 keer bekeken